Ny Design!

Nu så har vi ialla fall fått upp en ny design så med detta så betyder det att vi faktiskt är på god väg,
men vi får fortfarande hoppas att Annika ialla fall börjar värma bloggen med lite inlägg snart.

Lite nya saker i bloggen är 
ex: vid kommentarerna vi har lite info/regler som finns där nu sen så har vi också lagt in en länk så att det
skulle bli enklare om ni hade några viktiga frågor som ni verkligen vill ha svar på,
men bara för de så får ni inte sluta kommentera!

Vi har också ett eget litet skogås märke i browsern (i erat internet sök-fält)
lite gulligt :D.
Och en sak till om de skulle råka vara så att ni inte ser den nya designen så kan det vara för att ni tidigare sparat länken till bloggen i ex: favoriter eller i 'bookmarks' *stavning*
men då är det bara att antingen klicka på F5 eller om de inte skulle gå så är de bara att klicka i sök-fältet och sen på enter så att du uppdaterar sidan!
Men nog med det jag inviger den nya designen med lite härliga bilder från en träning som jag tror vissa har
efterfrågat...(Maddie) haha
Vi hörs snart och då skriver förmodligen Annika lite Kram!
(Bilderna ligger i miniatyr blicka för större bild)




(Förra Torsdags träningen!)


Kom igen nu annika..

Nu har uppdateringen legat lite på is, och jag hoppas fortfarande att kära annika ska uppdatera någon gång. Hon har ju plåtat lite på träningen förra veckan, kan ju vara roligt med lite bilder så. I måndags var det träning och det var inte den bästa uppslutningen, många sjuka & bortresta! Och ikväll är det träning igen, 1 timme handboll. Vilket känns konstigt eftersom man är van vid 2 timmar plan. Så jag och t2 ska gymma innan hallträningen vid klockan sex, och om någon känner sig sugen på att joina oss är det bara att komma! Annars så ses vi på hallträningen vid 7! Byyyyyyyyyyye


Grattis Coach!



Hipphipp hurra för idag är det Matti's födelsedag!!



Stolt tränare som tog oss hela vägen till finalen i partille cup 2011!
Dock avslutar hon nu sin tränarkarriär hos oss, och kör fulltid på målvakt i a-laget istället.
Tack för tiden som tränare för oss annika, du är oersättlig! ♥


Härlig bild från partille!


Andra träningen avklarad!

Lite färre folk var nere igår tyvärr, men vi hade två målvakter den här gången iallafall! Så det vart mycket springa, och ännu mera springa. Matti var inte nådig alls igår, hade blodsmak i munnen och var helt slut när jag kom hem. Tror att flera delar min åsikt på den. Men det kändes riktigt bra efteråt! Lyckad och rolig träning var det. Ikväll är det fys 1 timma med "indianen-utan-tofs" och sedan 1 timma handboll inomhus med Matti!

Snart ska förhoppningsvis annika också börja blogga här, så fort rebecca har hjälpt henne hur man gör! Och kanske kommer upp några videor från träningar eller något roligt hoppas vi på!

44 dagar kvar till seriepremiären mot Sannadals SK, men innan dess ska vi också hinna spela DM och då är första matchen i DM mot Sannadals SK också. Om 26 dagar, woho!

Första träningen igår!

Var ju inte världens bästa uppslutning på träningen igårkväll men folk har säkert fortfarande semester och vissa är sjuka! Det vart inte riktigt som matti hade planerat igår. Brandlarmet gick lite efter 8 så vi fick gå ut och vänta ett tag, innan Matti bestämde sig för att vi skulle knalla upp till mossen och köra fys! Imorgon är det träning igen och hoppas det kommer lite fler!

RSS 2.0